Ιστορικό
 

Ο ιδρυτής της επιχείρησης, Αύγουστος Ζέλλιτς, προερχόμενος από την Κωνσταντινούπολη το 1980 με την οικογένειά του, ξεκίνησε την εμπορία ελαστικών. Το 1988 μαζί με τους δύο γιούς του Ρόναλντ και Σύλβιο άνοιξαν το κατάστημα ελαστικών στην Αργυρούπολη. 

Από τον Οκτώβριο του 2008 η επιχείρηση στεγάζεται στο νέο ιδιόκτητο κτίριο εμβαδού 1,000 M2 στην Οδό Αλεξιουπόλεως 3-5 στην Αργυρούπολη, όπου λειτουργεί μία σύγχρονη ολοκληρωμένη μονάδα συνεργείου αυτοκινήτων και εμπορίας, σέρβις ελαστικών. 

Η επιχείρηση μας απασχολεί 15 άτομα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Οι τεχνικοί μας είναι απόφοιτοι σχολών μηχανικών με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου. 

Παρέχουμε όλες τις μάρκες ελαστικών και είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες των εταιρειών : AVON, COOPER, BF GOODRICH, BRIDGESTONE, KLEBER, MICHELIN, NOKIAN TYRES και PIRELLI. Όλα τα ελαστικά ακολουθούν τις εγγυήσεις των κατασκευαστριών εταιρειών. 

Mεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται: πολυεθνικές εταιρείς ταχυμεταφορών, εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, πρεσβείες, εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, εκπαιδευτικοί οργανισμοί καθώς και επαγγελματίες αυτοκινητιστές από όλη την Αττική.

 


click στις εικόνες για μεγέθυνση

© zellits.gr. All rights reserved